Gratulerer til Knut, Sebastian og Patrick

Gratulerer til Knut, Sebastian og Patrick for vel gjennomført VM i WIKF i London 2019. Første gang vi har med utøvere fra klubben i stilartsVM og guttene gjorde en kjempeinnsats. Det er små marginer når man møter de aller beste, og man er avhengig av både dagen og trekningen av motstander, men dette håndterer utøverne på en forbilledlig måte. Alle gjennomførte gode kamper og fikk gode plasseringer. Spesielt gledelig er bronsjemedaljen til Patrick i Kumite Junior. Det er utallige timer med trening gjennom mange som ligger bak prestasjonene, og det å trene så målrettet, stille til start og gjennomføre er en prestasjon i seg selv. Klubben er stolte av utøverne våre.

Takk til vår hovedsponsor #sparebankenmidtnorge og #bunnprisguldbergaunet


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/1/b/byafossen/www/wp-content/themes/gridwp-pro/inc/functions/share-buttons.php on line 36
Share: